Slangenring met Oceaanjaspis

27,50 €

incl. belastingen plus verzending
Verzendgewicht: 50 g
op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Verstelbare slangenring met Oceaanjaspis van geborsteld bronskleurig koperdraad met een mooi en levendig vintage effect.


De slang is het internationale symbool van de geneeskunde. Zijn symboliek kent verder grote tegenstrijdigheden, dood en leven, goed en kwaad. Wat is wijsheid? Door het afwerpen van zijn huid bij groei staat hij vaak ook symbool voor transformatie, vernieuwing en verjonging. Een heel toepasselijk symbool bij noodzakelijke verandering, groei en genezing.

De Oceaanjaspis (rhyoliet) wordt een aardende en herstellende werking toegeschreven, zoals het helpen bij praktische problemen en het laten wegvloeien van negatieve energie. Een brenger van balans.


De ringen worden gemaakt met de wirewrap-methode, ze zijn uniek, er is geen enkele identiek. Ook verkrijgbaar in zilver- en koperkleur. Beschikbaar in small, medium en large. (Jouw maat kun je aangeven in het opmerkingenveld bij de bestelling, net als de gewenste kleur metaaldraad).


Binnen een week leverbaar. Omdat we bijna alles zelf maken, moeten we deze ruime marge nemen, waarschijnlijk heb je het al binnen enkele dagen binnen. Heb je het heel snel nodig, neem dan even contact op, dan kijken we of we dit direct kunnen inpassen.