slangenring met amazoniet

27,50 €

incl. belastingen plus verzending
Verzendgewicht: 25 g
op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Verstelbare slangenring met Amazoniet van geborsteld bronskleurig koperdraad met een mooi en levendig vintage effectDe slang is het internationale symbool van de geneeskunde. Zijn symboliek kent verder grote tegenstrijdigheden, dood en leven, goed en kwaad. Wat is wijsheid? Door het afwerpen van zijn huid bij groei staat hij vaak ook symbool voor transformatie, vernieuwing en verjonging. Een heel toepasselijk symbool bij noodzakelijke verandering, groei en genezing.

Amazoniet staat bekend als communicatiesteen, zowel in het nu als met het verre verleden. De steen die verder wordt toegeschreven te helpen bij creativiteit, expressie en het versterken van jouw psychische gaven.


De ringen worden gemaakt met de wirewrap-methode, ze zijn uniek, er is geen enkele identiek. Beschikbaar in small, medium en large.Binnen een week leverbaar. Omdat we bijna alles zelf maken, moeten we deze ruime marge nemen, waarschijnlijk heb je het al binnen enkele dagen binnen. Heb je het heel snel nodig, neem dan even contact op, dan kijken we of we dit direct kunnen inpassen.