Oneindigheidshanger met amazoniet

22,50 €

incl. belastingen plus verzending
op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Verzilverde hanger met amazoniet

Speelse wirewrap-methode met spiralen en staande Lemniscaat.


De spiraal kent vele betekenissen, maar deze wijzen eigenlijk allemaal naar hetzelfde gebeuren. Symbool voor zon (Kelten) , godin, voor baarmoeder, vruchtbaarheid, voortdurende verandering en groei. Symbool van eeuwig leven, van geboren, loslaten en weer geboren worden. De eeuwige reis. Leven.


Lemniscaat: Geen begin, geen einde, alles keert terug en alles verandert in tijd, ruimte en eeuwigheid. Ook wel symbool van perfectie, dualisme, eenheid tussen mannelijk en vrouwelijk. De 8 staat in de getallenleer voor harmonie en totaliteit.


Amazoniet staat bekend als echte beschermsteen en communicatiesteen, zowel in het nu als met het verre verleden. De steen die verder wordt toegeschreven te helpen bij creativiteit, expressie en het versterken van jouw psychische gaven en wilskracht. Brengt evenwicht en harmonie bij zorgen en verdriet.
Binnen een week leverbaar. Omdat we bijna alles zelf maken, moeten we deze ruime marge nemen, waarschijnlijk heb je het al binnen enkele dagen binnen. Heb je het heel snel nodig, neem dan even contact op, dan kijken we of we dit direct kunnen inpassen.