Levensboomhanger van bronskleurig metaaldraad met fluoriet

32,50 €

incl. belastingen plus verzending
Verzendgewicht: 25 g
op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Levensboomhanger met fluoriet van bronskleurig metaal, verlevendigd met bronskleurige harsaccenten


Van Fluoriet wordt gezegd, dat de steen, naast beschermende eigenschappen, helpt bij het leren van nieuwe vaardigheden en bij plannen. Inspiratie en vernieuwing. Voor het zien van de grote lijnen, de verbanden en hier op een originele wijze op in te springen. Groene fluoriet werkt daarnaast kalmerend en ontspannend.


De levensboom vindt een plaats in bijna iedere cultuur en religie als symbool van het leven, de kringloop, het geboren worden , verbinden en het sterven. Als afweer van het kwaad in de ornamenten van oude boerderijen, de wortels in de onderwereld, de stam in het nu en de kruin die bovenuit stevent in de hemel, of boven de zeven hemelen, als symbool voor de grootste geluksbeleving, de wijsheid en de zelfverwerkelijking.


Alle levensboomhangers worden gemaakt met de wirewrap-methode, ze zijn uniek, er is geen enkele identiek. Doorsnee 4,3 cm


Meteen leverbaar. Omdat we alles zelf maken en doen, moeten we wel een ruimere marge nemen qua levertijd, maar binnen enkele dagen heb je het, posta volente, zeker binnen.