Hanger lotus met edelsteentje aan koord

14,50 €

incl. belastingen plus verzending
Verzendgewicht: 5 g
op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Padmasana of lotushouding is een klassieke meditatiehouding en staat symbool voor innerlijke groei en schoonheid. Deze is vaak verkregen door moeilijke gebeurtenissen in het leven, zoals de lotus met haar wortel in het troebele water staat en hier bovenuit stijgt met een prachtige bloem, die lang blijft bloeien.


Amazoniet staat bekend als communicatiesteen, zowel in het nu als met het verre verleden. De steen die verder wordt toegeschreven te helpen bij creativiteit, expressie en het versterken van jouw psychische gaven.


Op de afbeelding staat een geslagen zilverkleurig aluminium hanger in vorm van de lotushouding met een kleine amazoniet. Geleverd met eenvoudig verstelbaar "faux" suede koord (namaak, dus diervriendelijk).

In plaats van amazoniet kan ook een ander steentje worden gekozen, meerdere soorten zijn voorradig. De hanger kan ook in zilver-, brons- en koperkleur worden geslagen.


Binnen een week leverbaar. Omdat we bijna alles zelf maken, moeten we deze ruime marge nemen, waarschijnlijk heb je het al binnen enkele dagen binnen. Heb je het heel snel nodig, neem dan even contact op, dan kijken we of we dit direct kunnen inpassen.