Geschenkkaart met vogelhangertje voor evenwicht bij hormonale schommelingen

9,50 €

incl. belastingen plus verzending
Verzendgewicht: 15 g
op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Klein vogelhangertje met lavasteen, sodaliet en chrysocolla.

Ondersteuning voor iedereen die kampt met hormonale wisselingen in puberteit en in het voor vrouwen met overgangsklachten.


De vogel staat algemeen symbool voor het contact tussen hier en daar. Vaak gezien als teken dat een overleden geliefde aan je denkt, je bent niet alleen! Voor geluk, vrijheid van gedachten en spirituele groei. Spreid je vleugels en vlieg!


Lavasteen vergroot de wilskracht, zet aan tot handelen, werkt aardend en zorgt voor zachte, uitgebalanceerde energie. De steen helpt bij het omgaan met prikkels van buitenaf en bij het stellen van grenzen.

Sodaliet steunt je bij opvliegers en andere ongemakken, brengt emoties in balans, brengt malende gedachten tot rust, zorgt voor een goede nachtrust. Evenwicht brengend tussen logica en intuïtie. Heerlijk ontspannend.

Chrysocolla is een echte vrouwensteen, werkt lichamelijk en geestelijk verzachtend bij overgangsverschijnselen. De steen helpt bij communicatie, brengt voorspoed, ontspanning en creativiteit.
Binnen een week leverbaar. Omdat we bijna alles zelf maken, moeten we deze ruime marge nemen, waarschijnlijk heb je het al binnen enkele dagen binnen. Heb je het heel snel nodig, neem dan even contact op, dan kijken we of we dit direct kunnen inpassen.