Geschenkkaart met Oosterse draak. lavasteen en chrysocolla

8,75 €

incl. belastingen plus verzending
op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Betekenisvolle geschenkkaart met zilverkleurig Oosters draakje, lavasteen en chrysocolla en handig karabijnslotje om bijvoorbeeld aan ketting of sleutelring te bevestigen


De draak is een van de oudste mythische symbolen ter wereld. In vele scheppingsverhalen speelt hij een belangrijke rol. De benaming draak komt oorspronkelijk van het Griekse drakoon, dat slang betekent. In het westen staat hij niet altijd goed aangeschreven, Christelijke stromingen zien hem als belichaming van de duivel en brengen hem in verband met verwoestend vuur. In Oosterse culturen wordt hij echter gezien als brenger van geluk, overvloed, vruchtbaarheid en wijsheid. Een beschermer met de grootste bovennatuurlijke macht. In China staat de draak voor Yang, het mannelijke, tegenover de Feniks als Yin, het vrouwelijke. Hij is daarnaast het vijfde teken uit de Chinese dierenriem en heeft net als in Japan de rol als regengod en stichter van het keizerrijk.

In de Feng Shui staat de draak voor bescherming moed en zelfvertrouwen, symboliseert hij vastberadenheid, goedheid ,waakzaamheid en verandering én is hij brenger van groot geluk.


Chrysocolla staat vooral bekend als brenger van voorspoed, ontspanning en creativiteit.

Lavasteen vergroot de wilskracht, zet aan tot handelen, werkt aardend en zorgt voor zachte, uitgebalanceerde energie.


Kaart wordt geleverd met envelop.


Binnen enkele dagen leverbaar. We moeten een wat ruimere marge nemen, omdat we alles in eigen atelier maken.