Engelhanger met edelstenen

23,50 €

incl. belastingen plus verzending
Verzendgewicht: 25 g
op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Koperkleurige engelhanger met jade, granaat, melkkwarts en oceaan-jaspis

Speelse wirewrap-methode, uniek exemplaar.


De engel is een fijn symbool als brenger van licht, bewaker van hoop, gids bij de zoektocht naar jouw pad en ontfermt zich over jouw zorgen als jouw liefdevol beschermer.


Jade staat bekend als een kalmerende en genezende geluksbrenger. Zorgt voor mooie dromen, helderheid en werkt beschermend.


Granaat staat bekend als gever van energie, kracht en moed om nieuwe projecten te starten en wordt een verwarmende en herstellende werking toegeschreven.


Melkkwarts wordt toegeschreven te ondersteunen bij het heft in eigen hand te nemen. Je niet te laten leven, je niet onmachtig en slachtoffer te voelen, maar zelf je verantwoordelijkheden te nemen op een rustige en evenwichtige wijze, met groeiend gevoel van eigenwaarde en in goede harmonie met de omgeving en met jezelf.


De Oceaanjaspis (rhyoliet) wordt een aardende en herstellende werking toegeschreven, zoals het helpen bij praktische problemen en het laten wegvloeien van negatieve energie. Brenger van balans.Binnen een week leverbaar. Omdat we bijna alles zelf maken, moeten we deze ruime marge nemen, waarschijnlijk heb je het al binnen enkele dagen binnen. Heb je het heel snel nodig, neem dan even contact op, dan kijken we of we dit direct kunnen inpassen.