Therataal Producties is een eenmanszaak van Thera de Jonge. Van mij dus. Ik ben moeder van een fantasierijke en behulpzame zoon, Kylian.

Ons hele huis is een atelier en staat op de prachtige Brabantse wal, op oude duinen, vlakbij zee, bos en heide, middenin het glooiende boerenland.

Vanaf mijn jonge jaren ontwerp en maak ik sieraden. Eerst in opdracht van groothandelaren, later ook particulier. Mijn sieraden zijn verkocht in heel Nederland en in boetieks in diverse steden in Belgiƫ, Duitsland en Italiƫ.

Met mijn bedrijf Therataal producties verzorg ik workshops. Mijn sieraden ontwerp en maak ik geheel vanaf de basis. Originele sieraden voor mensen die echt iets unieks zoeken. De sieraden maak en verpak ik zo duurzaam mogelijk, zoals het hergebruiken van vintage vondsten, gebruik van koud smeedwerk, het voorkomen van gebruik van plastic zakjes en ingevlogen materialen.

Ik schrijf en redigeer ik al vele jaren voor diverse opdrachtgevers en ik ontwerp flyers, posters en andere aandachttrekkers. Uit de gecombineerde activiteiten is de breed inzetbare productielijn Kaart&Krachtsieraad ontstaan.

Een overzicht van redactie, persoonlijke tekst en andere activiteiten vind je hier.