Rustgevende Agaat Turquoise Blue Opal

Rustgevende Agaat Turquoise Blue Opal


De mooie, geaderde half edelsteen wordt een kalmerende werking toegeschreven voor het rusteloze brein, beschermt, brengt rust en zou tegen slapeloosheid ingezet kunnen worden. Daarnaast kan hij door zijn kleur een positieve werking hebben op keel, stem en de luchtwegen.

slangenring met amazoniet

Gerusstellende Amazoniet

Amazoniet staat bekend als echte beschermsteen en communicatiesteen, zowel in het nu als met het verre verleden. De steen die verder wordt toegeschreven te helpen bij creativiteit, expressie en het versterken van jouw psychische gaven en wilskracht. Brengt evenwicht en harmonie bij zorgen en verdriet.


amethist

Helende Amethist

Een krachtig amulet tegen negatieve invloeden. Reinigt en brengt harmonie en geestelijk evenwicht. Helpt bij verdriet, rouw en acceptatie. Kalmeert heftige emoties en stimuleert een goede nachtrust. Bij meditatie kan de steen helpen de rust en stilte in jezelf te (her)vinden. Ook bevordert de steen de zelfbeheersing.

aventurien

Evenwichtige Aventurien

De "keizersteen" uit het oude China kalmeert emoties, stimuleert positieve gedachten, groei en dankbaarheid.

Brengt rust en stabiliteit bij verdriet.

Beschermt tegen agressie en negatieve energie.

Haalt het beste uit je naar voren door het verhogen van jouw wilskracht en besluitvaardigheid.


bergkristal

Verhelderende Bergkristal

Bergkristal is een kleurloze kwarts en wordt gezien als de belangrijkste helende steen. Toegeschreven eigenschappen zijn het versterken van de werking van andere stenen, een verhelderende en verlichtende werking en het geven van inzicht (denk ook aan de kristallen bol).

Boomagaat voor groei en bloei

Boomagaat voor groei en bloei

Boomagaat wordt als agaat een reinigende, kalmerende en ontspannende werking toegeschreven. De sterk met natuur verbonden steen zou verder beschermen tegen negativiteit, het zelfbeeld versterken en overvloed aantrekken.

opbeurende botswana agaat

Opbeurende Botswana Agaat

De steen staat vooral bekend als goed-humeur-brenger. Toegeschreven eigenschappen zijn: Helpt bij studie, brengt optimisme en besluitvaardigheid, grondend en beschermend.

Zonnige Citrien

Zonnige Citrien

De steen staat vooral bekend om de zonnige energie. Toegeschreven eigenschappen zijn: Het geven van rust en zelfvertrouwen, verwarmend en positieve gedachten.


Crazy Agate medaillon

Speelse Crazy Agaat

De mooie, geaderde agaat wordt een dynamische en bevrijdende werking toegeschreven, helpt bij energiedipjes en brengt durf, begrip en speelsheid in het leven. Een prachtsteen tegen loden schoenen bij nieuwe uitdagingen.

slangenring met Chrysocolla

Voorspoedmuze Chrysocolla

Chrysocolla is een echte vrouwensteen, werkt lichamelijk en geestelijk verzachtend bij overgangsverschijnselen. De steen helpt bij communicatie, brengt voorspoed, ontspanning en creativiteit.

Aansterkende Dalmatiër Jaspis

Aansterkende Dalmatiër jaspis

De herkenbare, gevlekte steen wordt een kalmerende, aansterkende en helende werking toegeschreven, zoals het helpen bij assertiviteit en tegen nervositeit, neerslachtigheid en klachten in het spijsverteringsproces.vernieuwende Fluoriet

Vernieuwende Fluoriet

Van Fluoriet wordt gezegd, dat de steen, naast beschermende eigenschappen, helpt bij het leren van nieuwe vaardigheden, plannen. Inspiratie en vernieuwing. Voor het zien van de grote lijnen, de verbanden en hier op een originele wijze op in te springen.energierijke Granaat

Energierijke Granaat

Granaat staat bekend als gever van energie, kracht en moed om nieuwe projecten te starten en wordt een verwarmende en herstellende werking toegeschreven.ring met Ioliet

Bruggenbouwer Ioliet

Van Ioliet, ook wel bekend als watersaffier, wordt gezegd, dat de steen helpt helder te denken, zaken van alle kanten te bekijken en beslissingen te nemen. De steen stimuleert empathie in beide richtingen.Gelukbrengende Jade

Gelukbrengende Jade

Jade staat bekend als een kalmerende en genezende geluksbrenger. Zorgt voor mooie dromen, helderheid en werkt beschermend.draak met Lavasteen

Motiverende Lavasteen

Lavasteen vergroot de wilskracht, zet aan tot handelen, werkt aardend en zorgt voor zachte, uitgebalanceerde energie. De steen helpt met het omgaan met prikkels van buitenaf en met het stellen van grenzen.

lapis lazuli

Vriendschappelijke Lapis Lazuli

De als vriendschapssteen bekend staande Lapis lazuli wordt al
vanuit de oudheid gebruikt als amulet en als helende steen. De blauwe steen bevordert
wijsheid, verlichting en verdieping.

Op de zoektocht naar jezelf in de volle wereld, helpt de
steen je eerlijk te communiceren met jezelf, voor jezelf op te komen en het
contact met jouw directe omgeving gezond te houden, waardoor vriendschap en
liefdesrelaties tot volle bloei kunnen komen.

De steen ondersteunt het mediteren, de rust te vinden in
malende gedachten. Oprecht en blijmoedig jouw weg te bepalen zonder ergernissen
en vooroordelen, vol vertrouwen in jouw eigen intuïtie, creativiteit en
inzichten.
Stimulerende Melkkwarts

Stimulerende Melkkwarts

Melkkwarts wordt toegeschreven te ondersteunen bij het heft in eigen hand te nemen. Je niet te laten leven, je niet onmachtig en slachtoffer te voelen, maar zelf je verantwoordelijkheden te nemen op een rustige en evenwichtige wijze, met groeiend gevoel van eigenwaarde en in goede harmonie met de omgeving en met jezelf.ring met oceaanjaspis

Herstellende Oceaanjaspis

De Oceaanjaspis (rhyoliet) wordt een aardende en herstellende werking toegeschreven, zoals het helpen bij praktische problemen en het laten wegvloeien van negatieve energie. Een brenger van balans.

bronskleurige ring met Onyx

Aanmoedigende Onyx

De zwarte onyx zou een ondersteuning kunnen zijn voor gevoelige mensen, of zij die een zware taak hebben te volbrengen. De steen staat bekend als gever van helder inzicht, steun en doorzettingsvermogen in moeilijke situaties in bijvoorbeeld werk, maar ook in het persoonlijk leven, zoals de verwerking van rouw of het omgaan met depressieve gevoelens.


Beschermende Peridoot

Beschermende Peridoot

Peridoot staat vooral bekend om de beschermende kracht tegen negatieve invloeden en verwensingen. Toegeschreven eigenschappen zijn: Reinigend, helpt bij loslaten en bij herstel van balans. Helpt de persoonlijkheid te versterken.Hanger mer rozenkwarts

Liefdevolle Rozenkwarts

De rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid en ontspanning. Beschermt het kind, de kwetsbare en de kunstenaar. Een steen die wordt gebruik om te helpen bij zelfacceptatie en om het hart te openen voor liefde in het algemeen. Helpt tegen angst en vergroot het empatisch vermogen.

sodaliet

Ontspannende Sodaliet

Sodaliet helpt tegen opvliegers en andere ongemakken, brengt emoties in balans, brengt malende gedachten tot rust, zorgt voor een goede nachtrust. Evenwicht brengend tussen logica en intuïtie, uitermate ontspannende steen.


tijgeroog

Versterkende Tijgeroog

Tijgeroog geeft zelfvertrouwen, maakt daadkrachtig, beschermt tegen kwade energie, bevordert contact met anderen en helpt bij vastgelopen situaties.

toermalijn

Vruchtbare Toermalijn

De steen komt voor in vele kleuren en zorgt o.a. voor kalmte,
zelfvertrouwen en creativiteit. Hij reinigt, beschermt tegen
negatieve invloeden en bevordert groei en bloei.